Termeni si conditii

Termeni si conditii1. General

334.ro este în proprietatea Frunza Ionut Emilian și condusă de S.C. 334.RO S.R.L.  

Termenii și condițiile de pe această pagină se aplică vânzării tuturor produselor și serviciilor de pe pagina 334.ro

2. Definirea Termenilor, Serviciilor si a Companiei

Vânzătorul este S.C. 334.RO S.R.L. cu sediul social în strada pacii, Nr. 12,Rovinari, Gorj, România, CUI 39849185 J18/758/2018 – prin intermediul site-ului 334.ro, menționat în continuare ca: vânzătorul, S.C. 334.RO S.R.L. , noi, noastre, nouă.

Cumpărătorul este persoana fizică sau juridică ce a plasat o comandă pentru unul sau mai multe dintre produsele și serviciile noastre, și va fi menționat mai departe ca: cumpărător, client, dumneavoastră, dvs..

334.RO oferă următoarele produse și servicii: logo design,invitatii de nunta, invitatii de botez,invitatii pe comanda, creare site-uri de prezentare.

3. Drepturi și Obligații

Vânzătorul își asumă următoarele drepturi și obligații:

 • dreptul de a modifica site-ul și pagina de termeni și condiții fără informarea în prealabil a cumpărătorului
 • dreptul de a-și selecta clienții și proiectele la care lucrează
 • obligația să ducă la bun sfarșit o comandă, din momentul în care contractul a fost completat și semnat de ambele părți, avansul a fost plătit de către cumpărător, iar comanda nu deviază de la opțiunile oferite în produsul sau pachetul de servicii comandate

Clientul își asumă următoarele drepturi și obligații:

 • obligația să ofere informații corecte, necesare realizării comenzii
 • obligația să ofere detaliile de facturare corecte și complete, necesare pentru întocmirea facturii pentru produsele și serviciile oferite de către vânzător
 • dreptul de a anula o comandă înainte de semnarea contractului și plata avansului, fara costuri suplimentare
 • obligația de a achita contravaloarea serviciilor comandate

4. Politica de Facturare și Plăți

Politica noastră de plăți este de 50/50 – 50% din valoarea proiectului este plătită la semnarea contractului, înainte de începerea proiectului, iar restul de 50% urmează a fi plătiți la finalizarea proiectului, înainte de predarea fișierelor finale de către vânzător clientului. Dacă în termen de 10 zile nu primim răspuns din partea dvs. se consideră că proiectul/comanda este finalizată, iar factura pentru restul sumei va fi emisă.

Se acceptă plata prin transfer bancar sau cu cardul prin intermediul Paypal. Pentru facturile neplătite vom apela la companiile de recuperare credite.

Dacă ambele părți cad de comun acord să încheie proiectul înainte de a fi finalizat, după ce comanda a fost confirmată și contractul a fost semnat, avansul de 50% plătit de către client nu se returnează. Vezi politica de retur pentru mai multe detalii!

5. Garanție

Facem tot posibilul pentru a satisface cerințele clienților noștrii! Clientul și vânzătorul trebuie să coopereze și să lucreze împreună pentru a ajunge la un rezultat final de care clientul să fie mulțumit. Excepție: dacă vânzătorul nu primește feedback sau răspuns din partea clientului timp de 10 zile, comanda va fi considerată încheiată.

Conform comenzii plasate, clientul va primi inițial un număr fix de machete de logo, definit de produsul sau pachetul de servicii ales. Machetele de logo sau produsele și serviciile adiționale celor din comanda inițială vor fi taxate separat. Schimbările majore ale specificațiilor față de cele trimise în comanda inițială pot fi interpretate ca o comandă nouă, în funcție de complexitatea și devierea acestora față de cele confirmate odată cu comanda. În caz că aceasta se aplică, veți fi informat înainte de a continua și vă rezervați dreptul de a accepta sau refuza continuarea respectivei schimbări.

Daca se cer modificări suplimentare după ce proiectul a fost finalizat, acestea vor fi taxate separat.

6. Politica de Retur

Deoarece produsele și serviciile noastre intră în categoria “produse executate după specificaţiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum şi a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid” din legea OG 130/2000, Art. 10, lit. c), S.C. 334.RO S.R.L. nu acceptă retururi, iar plățile efectuate în avans nu vor fi returnate după începerea proiectului.

7. Copyright și Drepturi de Proprietate Intelectuală

Dreptul de copyright pentru toate informatiile si pozele existente pe acest site sunt detinute de S.C. 334.RO S.R.L.  . Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a S.C. 334.RO S.R.L. . Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea S.C. 334.RO S.R.L. sau a partenerilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterior.


Drepturile de proprietate intelectuală aparțin în totalitate vânzătorului până la finalizarea proiectului și încasarea în întregime a plății facturii de către cumpărător. După finalizarea proiectului, ne rezervăm dreptul de a folosi rezultatul final în scopuri publicitare pe site-ul nostru, rețele de socializare și alte canale de publicitate, dacă nu s-au stabilit alte condiții între vânzător și cumpărător!

S.C. 334.RO S.R.L. își va păstra copyrightul și drepturile de proprietate intelectuală pentru toate schițele, machetele și reviziile trimise pe parcursul dezvoltării proiectelui, exceptând rezultatul final, care va aparține cumpărătorului, după efectuarea în întregime a plății.

În cazul în care cumpărătorul vrea să predea drepturile de proprietate intelectuală unei terțe părți, se vor aplica aceleași condiții pentru terța parte care a achiziționat drepturile.

Pentru mai multe detalii privind drepturile de proprietate intelectuală, citiți Legea nr. 8/1996.

8. Protectia Datelor

Conform cerințelor Regulamentui (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27.04.2016, administratorul site-ului 334.ro își asumă obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele cu caracter personal pe care ni le oferiți în calitate de utilizator/vizitator al site-ului.

Completarea formularelor de pe acest site  – formular de contact, formular contact pachete dezvoltare site și altele similare pentru care puteți opta – echivalează cu acceptarea dvs. expresă și neechivocă pentru includerea datelor furnizate în baza de date a 334.RO SRL și pentru utilizarea și prelucrarea acestora.

Prelucrarea datelor furnizate de dvs. poate fi realizată și de terțe părți numai atunci cand serviciile solicitate de dvs. necesită o colaborare a acestora cu 334.RO SRL. În această situație, vei fi notificat în scris de încheierea respectivei colaborări și ți se va solicita în mod expres acordul scris.

Legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal vă oferă:

 • dreptul la informare, conform legii, privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
 • dreptul de acces la datele furnizate, în mod gratuit pentru o solicitare pe an, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, scanată și transmisă în format electronic de la adresa de email furnizată de dvs. în formularul de contact. În această solicitare vă rugăm să precizați informațiile pe care doriți să le aflați și modalitatea în care acestea să vă fie comunicate (prin poștă electronică, sau la o anumită adresa printr-un serviciu de corespondență care să se asigure că predarea se va face personal);
 • dreptul de actualizare a datelor furnizate (rectificare sau completare, după caz)  astfel încât acestea să reflecte realitatea și să nu vă cauzeze niciun prejudiciu;
 • dreptul de “a fi uitat/ă”, respectiv ca datele dvs. să fie șterse din baza de date a 334.RO SRL, la solicitarea dvs., ori de câte ori considerați că acestea sunt folosite în scopuri nelegitime, dacă și-au atins scopul pentru care au fost colectate sau dacă nu mai sunteți interesat de a primi informații de la noi;
 • dreptul de a vă opune ca datele dvs. personale să fie stocate, prelucrate și folosite în alte scopuri decât cele menționate în acest document;
 • dreptul de restricționare, respectiv aveți dreptul de a fi informat dacă datele dvs. pesonale urmează să fie transmise unei terțe părți și să vă opuneți dacă nu sunteți de acord cu acest lucru;
 • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv transmiterea, dacă este cazul, a acestora către un alt operator de date, fără obligații financiare din partea dvs., într-un format corect și universal compatibil din punct de vedere tehnic;
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii unilaterale privind utilizarea acestor date, altele decât cele menționate în prezentul document, fără a fi informat și fără a vi se solicita acordul;
 • dreptul de a face plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sau de a vă adresa altor organe abilitate în domeniu.

Pentru respectarea acestor prevederi legale, 334.RO SRL este desemnată să gestioneze toate datele și informațiile primite de la vizitatorii acestuia. În cazul în care doriți detalii despre informațiile pe care ni le-ați furnizat și pe care, astfel, le deținem despre dvs., vă rugăm să ne contactați completand formularul on-line de pe site sau direct la adresa de email office@334.ro.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe 334.ro , în calitate de utilizator/vizitator declarați că vă dați consimțământul, în mod expres și neechivoc, ca datele dvs. cu caracter personal să fie prelucrate și folosite pentru următoarele activități derulate de către 334.RO SRL:

 • stabilirea contactului cu utilizatorii/vizitatorii site-ului pentru furnizarea informațiilor sau a serviciilor solicitate de aceștia;
 • prelucrarea solicitărilor venite de la utilizatorii/vizitatorii site-ului;
 • transmiterea de informări către utilizatorii/vizitatorii site-ului privind situația solicitărilor lor;
 • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ privind schimbări în site, contul de utilizator și altele de acest tip;
 • transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind strict activitatea 334.ro (fără a face abuz de acestea);
 • solicitarea de informații de la utilizatorii/vizitarorii site-ului privind evaluarea produselor și serviciilor oferite;
 • informarea privind evoluția solicitărilor primite din partea dvs.;

Datele cu caracter personal care vă pot fi solicitate sunt numele, adresa de email și/sau numărul de telefon.

În oricare dintre situațiile sus-menționate, prin furnizarea datelor solicitate vă dați acordul necondiționat pentru utilizarea acestora în scopul pentru care sunt solicitate.

În funcție de tipul de date cu caracter personal colectate, acestea sunt stocate în baza de date a 334.RO SRL pe întreaga perioadă necesară scopurilor menționate în prezentul document sau, specific, pe durata furnizării unui serviciu solicitat.

Accesul pe site-ul 334.ro permite interacțiunea directă cu o serie de rețele sociale (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest), site-uri ale partenerilor sau ale clienților care au beneficiat de serviciile noastre. Aceste interacțiuni cu alte site-uri sunt furnizate numai ca recomandare, iar 334.RO SRL nu este răspunzătoare pentru conținutul, securitatea sau funcționalitatea acestor site-uri. În cazul utilizării acestor interacțiuni web, se vor aplica termenii și condițiile, politica de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal ale fiecarui site.

334.RO SRL, în calitate de administrator al site-ului 334.ro, nu va solicita prin niciun mijloc de comunicare (telefon, e-mail, etc.) informații confidențiale precum date despre situația conturilor bancare, parole personale, sau alte date de acest tip. În cazul în care, în calitate de utilizator/vizitator al site-ului, dvs. personal le divulgați unor terțe persoane, vă asumați întreaga responsabilitate pentru acțiunile dvs. În asemenea cazuri, de divulgare a unor astfel de date de către dvs., 334.RO SRL nu este răspunzatoare pentru niciun fel de prejudiciu.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu Politica de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal a acestui website, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului on-line de contact, sau la adresa de email: office@334.ro.